Yes

datum: 2011-04-25 klockslag: 15:57:14
Kategori: FAMILYLIFE
Kommentarer: (3)
Tillåt mig att presentera det senaste tillskottet i familjen; Yes!
En alldeles underbar aussietjej på 4 år, kom till oss iförrgår.
Känns däremot som att hon varit här i minst 1,5-2 veckor.
Vi boundade snabbt och nu pussas och kramas vi som om vi inte gjort något annat.
Imorse var vi på lydnadstävling och kikade, det var mysigt!


En dag i boulongerskogen

datum: 2011-04-20 klockslag: 23:30:51
Kategori: FAMILYLIFE
Kommentarer: (0)


tröttsam dag

datum: 2011-04-14 klockslag: 23:43:38
Kategori: VARDAG
Kommentarer: (1)
Har haft föreläsning idag... och jobbat. not so much fun med andra ord.

Imorgon smäller det i alla fall och det smäller högt och gånger två! Nummer ett: Dammiddag på högskolan, en kväll som anordnas av skolans herrar för oss damer. Undrar vad de kommer hitta på i år, ska bli roligt att se! Nummer två: Mitt hjärta kommer hem och när jag kommer hem från kvällens/nattens bravader kommer han ligga här hemma och vänta på mig, som den bästaste bästaste han är!

Ser verkligen fram emot helgen, tror det kommer bli en bra helg! På lördag är det mys med hjärtat bara och på söndag är det dags för mig att åka till Uppsala en sväng, mamma fyller år och det ska jag självklart fira! :)

Nu, sovdags. Imorgon; Föreläsning, stan, dammiddag!

in i garderoben

datum: 2011-04-13 klockslag: 23:10:32
Kategori: VARDAG
Kommentarer: (0)
Väljer att lägga hundträningen och Luna i garderoben i en vecka och hoppas på mer engagemang från Lunas sida om en vecka! Just nu är jag inte det minsta intressant och det jag säger fy till är väldigt väldigt spännande. Så nu blir det tråkiga vanliga promenader i en vecka framöver. Bitter matte.

hundträning och svettigt pass

datum: 2011-04-13 klockslag: 00:06:10
Kategori: VARDAG
Kommentarer: (0)

Halv tio imorse stod Anna och en annan tjej en bit utanför mig och väntade på mig och Luna. Det blev en mysig promenad till mötesplatsen vi bestämt till hundträning. Luna var lika förtjust i Grym som vanligt och hon blev överlycklig när hon såg honom! Träningen var nyttig, Luna kan tydligen använda nosen bättre än förväntat och hitta just min (!) kotte bland ca 50 andra kotter som inte luktade frida. Hur häftigt? Jättehäftigt om ni frågar mig! :)

Det blev en tupplur efter att vi varit på träningen, ca 2 timmar var vi ute. Efter tuppluren var vi ut på en runda och provade på lite grejer som vi fått tips om som gick riktigt bra faktiskt och hon var mer med mig då. Sen stack jag iväg till sats för ett bodypump pass och idag la jag på lite extra vikter. Undrar vem som inte kommer kunna gå imorgon..... hah,

Efter träningen gick vi förbi Eken och jag och Lisette körde en mysig kväll framför tven med tacos. Mys!
Träden i Boulongern får hålla i sig hårt nu när vårströmmen är igång.


föreläsningar

datum: 2011-04-11 klockslag: 09:38:45
Kategori: DJUR
Kommentarer: (0)

Ska kila iväg till skolan närsomhelst, föreläsningar till klockan tre, sen får vi se om det blir någon träning. Lilla tjejen har ju redan fått vara hemma hela dagen själv då, så kanske struntar i det och är hemma och tränar lite med Luna istället.

När Luna var valp så hatade hon att kampa med leksaker, men vi har tränat och tränat och nu älskar hon det! Det är så roligt!


hundbus

datum: 2011-04-10 klockslag: 20:47:39
Kategori: DJUR
Kommentarer: (0)

Tänkte bara kika in och bjuda på lite bilder från buset med Grym efter hundmötesträningen. :)


perfekt söndag

datum: 2011-04-10 klockslag: 17:13:58
Kategori: NATUR
Kommentarer: (0)

Mötesträningen gick bra idag. Men jag nöjer mig nog med att säga att den gick bra. Luna är inne i en 'älskarattignorerasinmattefas' och hur mycket jag än försöker och gullar och lockar så bryr hon sig inte riktigt om mig. Men det fanns vissa hundar som var lite läskiga idag och dem, tro det eller ej, hjälpte mig. När vi skulle pasera de läskiga hundarna så sökte sig Luna till mig och gjorde att jag kunde belöna den situationen, vilket hon tillslut förstod och ju fler gånger hon gjorde det desto smartare blev hon och insåg att 'ajuste', kommer den en hund så ska jag titta på matte och då får jag godis! Men det är definitivt något vi behöver träna mer på..

Efter träningen fick Luna och Grym busa lite, tills tungan ännu en gång, hängde långt utanför. Och sen tog vi en mysig fotorunda i boulongern. Hela 2,5 timme var vi ute och nu ska jag bädda ner mig framför en film och lite gott. En helt perfekt söndag om ni frågar mig!två vårbilder från dagen :)


hundmötesträning i boulongern ♥

datum: 2011-04-10 klockslag: 11:08:09
Kategori: VARDAG
Kommentarer: (0)
Nu ska jag hoppa in i duschen, skynda mig måste jag göra. 12.00 är det hundmötesträning i Boulongerskogen och jag ska helst komma fem, tio minuter innan! Tar en sväng med kameran direkt efteråt och sen ska jag ha en lugn dag hemma i soffan. Förutom en timme då ska jag på bodypump på gymmet.

Har varit sjuk i några dagar, haft uppsvullen halsmandel och den har varit röd och till och med haft blåsor på den.. Usch, har gjort riktigt ont men nu ser den ut som vanligt och jag är fit for fight på gymmet! Ska boka om min PT-tid bara!


promenix

datum: 2011-04-09 klockslag: 18:02:28
Kategori: FAMILYLIFE
Kommentarer: (0)
Var nyss ute med hunden, vi gick till parken precis bredvid och där sprang hon runt runt runt till tungan hängde långt utanför munnen! Nu ligger hon här bredvid mig på rygg och sover och det ser så himla skönt ut.. Funderar på om jag ska göra precis som hon faktiskt, bara slappna av och somna, :) .Luna någon gång tidigare i veckan ute på promenad :)
Bilden är tagen med iphone


självporträtt

datum: 2011-04-09 klockslag: 15:14:31
Kategori: PORTRÄTT
Kommentarer: (0)Idag lekte jag lite med kameran.. :)


flowers and raindrops

datum: 2011-04-08 klockslag: 13:54:58
Kategori: NATUR
Kommentarer: (0)