summerplace ♥

datum: 2010-08-24 klockslag: 14:39:54
Kategori: RESOR
Kommentarer: (0)











Bilder från landet! Och oj, vad jag längtar ut dit igen! Se Luna busa runt med andra hundar, springa lös, va kaxig. Grilla, mysa, bada iskallt, fiska, åka båt. Bara vara. I love it love it love it!


n0llning på ingång

datum: 2010-08-23 klockslag: 10:42:28
Kategori: VARDAG
Kommentarer: (4)
Idag börjar nollningen. Nu slås tältet upp! , om det inte redan är klart men jag sitter hemma. Surt att inte kunna hjälpa till med det! Men jag tror att jag och Luna hade varit mer i vägen än hjälpt till, haha! Nu ska frukost käkas och när Naozad kommer hem ska jag höra av mig till tjejerna hur planerna ser ut för kvällen , fogdeupptakt it is! Mwah

the party

datum: 2010-08-22 klockslag: 22:44:30
Kategori: VÄNNER
Kommentarer: (0)






Gick ju ut i torsdags och här har ni tre bilder från den kvällen :) . Åkte ut till sommarstugan igår och kom hem idag, underbart där ute! Bilder kommer snart, Luna fick busa av sig ordentligt tillsammans med Ninnie och Nellie. Härligt att se henne springa runt och busa med andra vovsingar!

Imorgon börjar n0llningen och jag som precis har fått hem Luna kommer inte kunna vara med så mycket tyvärr. Men men.. en till vårn0llning ska jag väl hinna ta vara på innan jag ger mig ut i arbetslivet!

today's your day

datum: 2010-08-20 klockslag: 19:13:40
Kategori: DJUR
Kommentarer: (3)

Sa att jag inte skulle skriva om Luna men kan inte låta bli! Idag duschade vi henne i alla fall, ren och fin blev hon och nu luktar hon jättemumsigt! Jag kan ju inte påstå att hon tyckte om att duscha direkt men trodde hon skulle skrika rakt ut men det gjorde hon inte! Hon gnällde till lite då och då och hade svansen mellan benen! Hon var jätteduktig min lilla plutt.



Helt blöt, nyduschad!



Nyfönad och bortad! Så fin så fin :)

Ska passa på och skriva grattis till min lilla Luna som blir 8 veckor idag!


when u smile my hole world shines

datum: 2010-08-20 klockslag: 11:52:07
Kategori: VARDAG
Kommentarer: (0)

Allt, precis allt i vårt liv kretsar kring Luna just nu. Därför har jag inte bloggat så mycket, allt skulle nämligen handla om henne. I och för sig vill jag skriva, för det är massa nytt varje dag, massa bus och massa roliga saker! Hon börjar vänja sig här hemma nu, busar på som sjutton här inne men ute är hon en liten fegis. Vill helst bara kissa på gräsmattan och springa in och busa igen men husse och matte vill att tjejen ska vänja sig vid gården/gårdarna här runtomkring. Då gnäller hon lite och sitter ner, länge, och där står vi några meter bort och ropar och gullar.. hah, underbar är hon hur som och vi älskar henne som tusan!

Igår pallrade jag mig ut på krogen och jag kände mig som en gammal kärring tillsammans med mina underbart snygga vänner. Hah, jag var nykter som en spik, och drack en drink där inne = hände inget. Vi dansade lite och sen var det slut och då gick vi hem. Det resulterade i att jag var; tröttare än innan, och fattigare dessutom! hah, men det var kul att träffa mina vänner och prata om något annat än Luna! :)

I helgen är det sagan om ringen helg på tv . (3an?) Min pojkvän som älskar de filmerna har satt upp det på schemat så i helgen kollar vi på film! Vi ska bunkra upp med massa gott och bara mysa och njuta av vår underbara lilla familj!



lillpluttan


but that's alright because i love you

datum: 2010-08-17 klockslag: 18:08:49
Kategori: VARDAG
Kommentarer: (0)

Idag kan man väl säga att det är första dagen med Luna hemma hos oss. Det känns redan som att vi har haft henne i en evighet. Vi älskar henne från topp till tå och hon ger inget annat än glädje. Jag kravlade mig upp ur sängen halv åtta imorse, trött och vit som ett lakan. Men när jag väl kände vinden i ansiktet och såg min lilla tös gå så fint i kopplet så sken jag upp som en sol! Lilla hjärtat ♥ . Vi har busat massa idag, och idag har det inte blivit någon olycka! Vad duktiga vi är! Snart hoppas jag att liltjejen som ligger och sover bredvid mig vaknar, jag vill gå ut och busa! Sen kanske Lisette och Sofie kommer hit, myskväll är det isånafall som står på schemat och jag har paxat gurka&dip. 

 

Mina små hjärtan, + nala&lady då, men dem gillar inte att vara ute.


citronfjäril

datum: 2010-08-17 klockslag: 11:47:17
Kategori: DJUR
Kommentarer: (0)
När jag var ute på landet så hittade vi ett fjärilsställe, massa olika sorter på samma ställe och sammanlagt var det kanske 10-15 styckens om flög omkring! Och det bästa av allt, dem är där varje dag! :)


La Luna ♥

datum: 2010-08-17 klockslag: 11:33:57
Kategori: DJUR
Kommentarer: (0)



Här är vår lilla busboll! Hon tar upp nästan all tid nu och när hon sover, sover vi med! Vår lilla bebbe. Men hon är värd all tid i världen! Pusstjejen!


butterfly in my mind

datum: 2010-08-11 klockslag: 22:31:31
Kategori: NATUR
Kommentarer: (1)
Vi skulle gå och fiska idag, vi gjorde det. I en kvart (?!) , hundarna gillade det inte. Mycket gnäll på liten tid, så vi gick hem. Med massa mask och utan firre, tråkigt.




URF 2010

datum: 2010-08-11 klockslag: 09:07:07
Kategori: RESOR
Kommentarer: (0)



The stage



Charlie and me



The people



Gentleman



Matilda, Steffi och Andréa



Dancing, dancing..



Lite lerigt sista dagen.


boom

datum: 2010-08-11 klockslag: 08:38:53
Kategori: Allmänt
Kommentarer: (2)
Pang! , sa det och så är reggaefestivalen slut och jag sitter ute på nya sommarstället (!!!) med hundar och bror. Helt underbart avslappnande efter tre dagar när man varit vaken halva natten och sen gått upp tidigt dagen efter för att gå igenom samma saker dagen därpå. Jävligt roligt och en väldans upplevelse har det varit! Kan denna lilla festival uppfattas som en resa?! hah, funderar på vart bilderna ska hamna nämligen! (dem kommer idag och sen kör jag på som vanligt igen!)

UPPSALAREGGAEFESTIVAL

datum: 2010-08-06 klockslag: 10:32:03
Kategori: VARDAG
Kommentarer: (0)
Wäääää, åkte till mamma.. Vi tränade igår, jag dog inte and i'm happy att jag pallade spinningen utan att mina knän dog! Sprang iväg på urf igår också helt spontant och det ser ut att bli festival ikväll - först, sova halva dagen och gå lite med mamma på  stan! Imorgon då, jag vill såååååå mycket gå på sista dagen urf, jag vill också sååååå mycket vara i stockholm. Jobbigt läge? Eh, ja! Nu ska jag ringa lisette o kolla om vi kommit framåt i planerna på att ta oss dit o vart vi ska sova.

love at ya, bilder kommer.

sun is shining

datum: 2010-08-04 klockslag: 13:21:24
Kategori: VARDAG
Kommentarer: (0)

Det är grått och väldigt väldigt mulet.. Jag vill ha sol och sommar, känns väldigt för mycket höst ute just nu! Idag verkar det se ut som att jag landar mjukt i Uppsala, för att bo hos mamma i några dagar. På lördag flyr jag iväg till kräftskiva i Stockholm för att på söndag igen åka till Uppsala men den här gången till pappa och på måndag åker vi till nya sommarstället! Jag kommer sakna sönder mig efter mina två lurvbollar och mitt hjärta här hemma. Men vad gör man? Tur att telefon och internet finns! ♥



Sånt här väder vill jag ha!


2årsförlovningsdag ♥

datum: 2010-08-03 klockslag: 14:57:17
Kategori: VARDAG
Kommentarer: (0)



Idag är min och hjärtats dag! :)


i'm mad..really mad.

datum: 2010-08-02 klockslag: 22:07:21
Kategori: VARDAG
Kommentarer: (1)

Bajs och alla andra fula ord som poppar upp just nu. Jag ska ju till Stockholm på lördag (yeye, vi får väl se) och det är tråkigt dyrt att ta sig dit. För det första tar det mellan 2,5-4 timmar att åka och biljetterna kostar mellan 225-300 kr, vilket blir 600 kr tur och retur. Det funkar inte, inte för en kväll.. Jag har verkligen inte råd med det.. Någon snäll själ som ska till stockholm i helgen och vill köra med mig? Jatack.



när jag va mycket glada, med mitt lilla troll i knät dessutom..


the long walk

datum: 2010-08-02 klockslag: 15:49:46
Kategori: VARDAG
Kommentarer: (0)
Idag blir en lugn dag, slappslappslapp och idag ska jag njuta av det. Den enda planen som finns idag är att kila iväg till willys. Det ska bara inhandlas roliga saker; saker till imorgon. Det riktigt pirrar i magen när jag tänker på det. Åh, älskar dessa dagar..


happy birthday

datum: 2010-08-02 klockslag: 01:03:11
Kategori: VÄNNER
Kommentarer: (0)



Grattis Madde min fina vän på din 20-årsdag!
I like you a lot. Ses på lördag! ♥


a day at the zoo

datum: 2010-08-01 klockslag: 22:05:06
Kategori: VARDAG
Kommentarer: (0)

Idag har Kim med familj, Naozad och jag varit på furuvik. En djurpark här i närheten av Gävle. Herregud vilken perfekt dag vi har haft, barnen har varit glada och medgörliga, Torsten uppspelt till tusen vissa gånger och vädret var helnice. Lagom varmt lagom kallt i lilla landet lagom. På detta så vann Naozo (som Torsten säger) och jag 2000g choklad! Tror ni jag blev tråkigt glad eller? Förutom det har vi tittat på en massa olika sorters apor, lite andra djur och åkt barnkaruseller! Happyland! Here you got some pictures! ;)



Torsten red!



Och satt på pappas och Naozo's axlar mesta delen av dagen.



Vi var uppe i utkikstornet och kikade lite, hittade Totte&Kim där nere på marken.



Naozo och Totte åker bil.



Jag och hjärtat.



Båttur i Amazonas.



Vi och el chocolaté.


zooanimals

datum: 2010-08-01 klockslag: 21:42:44
Kategori: DJUR
Kommentarer: (0)











1. Shimpanserna hade en liten bebis.
2. En liten krokodil. :)
3. En liten apa.
4. En liten flamingo.
5. En till liten apa, möjligen samma?

Massa små djur från idag :) hihi